Uw online succes begint bij Webglorie

Affiliate website laten maken

Home » Affiliate website laten maken

Binnen 1 week online

Geschikt voor pc, tablet en mobiel

Goed vindbaar in Google

Affiliate Blogs en Webshops laten maken

Ben je op zoek naar een partner die je kan helpen bij het opzetten van een winstgevende affiliate-website? Ontdek hoe Webglorie je kan ondersteunen bij het creëren van een Amazon, Bol, Ebay, Aliexpress affiliate webshop of een volledig geautomatiseerde affiliate blog, waarmee je passief inkomen kunt genereren.

Affiliate website over airfryers

Affiliate Website

Een Affiliate Website is een online platform dat is opgezet om producten of diensten van andere bedrijven te promoten en hiermee geld te verdienen via affiliate marketing. Deze websites zijn ontworpen om bezoekers aan te trekken door middel van waardevolle content, zoals productrecensies, gidsen, en tutorials, waarin affiliate-links zijn verwerkt.

Affiliate Webshop

Een Affiliate Webshop is een online winkel die producten van andere bedrijven promoot en verkoopt, waarbij de eigenaar van de webshop een commissie ontvangt voor elke verkoop die via hun website wordt gegenereerd. Het concept is eenvoudig: de eigenaar van de webshop plaatst links naar producten van partnerbedrijven, zoals Amazon, op hun website. Wanneer een bezoeker op zo’n link klikt en het product koopt, ontvangt de eigenaar een percentage van de verkoop als commissie.

Beeldscherm met een affiliate webshop getoond
Beeldscherm waarop een affiliate blog staat

Affiliate Blog

Een Affiliate Blog is een krachtig middel waarmee je geld kunt verdienen door producten of diensten van andere bedrijven te promoten op je eigen blog. Het concept is eenvoudig: je plaatst links naar producten of diensten binnen je blogberichten en wanneer een lezer via die link een aankoop doet, verdien jij een commissie.

Niche Selectie

We sturen je een lijst met zeer winstgevende niches om uit te kiezen. Als je nog steeds niet zeker bent, kiezen we een niche die aan onze criteria voldoet voor jou.

Zoekwoordonderzoek

We duiken diep in jouw gekozen niche en creëren een lijst met 1-5 primaire en 100+ secundaire zoekwoorden.

Productonderzoek

We genereren ook een lijst met de beste producten op Amazon voor jou. Ze hebben 4-sterrenbeoordelingen en minstens 30 positieve recensies.

Content Creatie

Onze getrainde stafschrijvers zullen 8000+ woorden aan hoogwaardige, boeiende content maken die zich richt op jouw belangrijkste en secundaire zoekwoorde

Site Opzet

We zetten de site op en plaatsen de content erop. We doen ook wat on-page SEO-optimalisatie om ervoor te zorgen dat het hoog in Google wordt gerangschikt.

Hulp en Ondersteunin

​Je ontvangt een gratis Quick-start PDF Gids die je door de volgende stappen leidt om het meeste uit je nieuwe site te halen.

01

offerte aanvragen

Na het aanvragen van een vrijblijvende offerte, zal onze projectmanager contact met je opnemen om de benodigde informatie te verzamelen.

02

Ontwikkelen

We duiken direct in het werk en bouwen binnen minder dan 30 dagen een hoogwaardige, geoptimaliseerde website voor je.

03

website online

Zodra het werk gereed is, leveren we het af en voorzien we je van concrete stappen om je site te promoten en geld te verdienen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig vrijblijvende offerte, op maat gemaakt voor u.

  • Website voor ieder budget
  • Zelf eenvoudig je website beheren
  • Professioneel en mooi design
  • Handige SEO tools en tips
  • Inzicht in je bezoekersstatistieken
  • Geen vaste contracten
Hidden
Voor welke winkels wil je affiliate links op je website hebben?
Uw naam
Hier gaat de offerte heen
Niet verplicht, wel handig indien wij nog vragen hebben.
WhatsApp Chat
Support
Hallo! Welkom bij Webglorie! Kunnen we je helpen?
10:51
Begin met chatten