Over ons

Ontdek Webglorie – dé creatieve partner voor online succes. Wij bieden op maat gemaakte websites, webshops en unieke logo-ontwerpen. Boost jouw online aanwezigheid met onze expertise en creativiteit. Met een strategische aanpak helpen we jouw bedrijf om alle kansen in de markt optimaal te benutten.

Home » Over ons

een man die aan een bureau achter een computer zit met het logo Webglorie over de afbeelding heen.

Wij zijn wij

Webglorie is een toonaangevend webdesign bureau gevestigd in het bruisende Eindhoven. Al meer dan 5 jaar leveren wij onze klanten aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites en webshops, ontworpen door een team van ervaren webdesigners en webdevelopers. Onze passie voor het bouwen van professionele websites drijft ons om voortdurend te innoveren en de nieuwste technieken toe te passen. Bij ons staat de klant altijd centraal en wij werken net zolang door totdat de klant helemaal tevreden is met het eindresultaat.

Onze diensten gaan verder dan alleen het ontwerpen en bouwen van websites en webshops. Wij bieden ook onderhoud en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date is en blijft functioneren zoals het hoort. Daarnaast helpen wij onze klanten ook met het verbeteren van hun online aanwezigheid door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en online marketing.

Ons team van webdesigners en webdevelopers streeft er altijd naar om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Bij elk project stellen wij doelen en dagen wij onszelf uit om steeds betere websites te bouwen. Onze websites zijn niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk, maar ook klaar voor de toekomst. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf online opvalt en al 2-0 voorstaat met een website gebouwd door Webglorie.

Van Kleine Startup naar Webglorie

Onze geschiedenis

Het begon allemaal in 2018, toen Arjen Froma Webglorie oprichtte. Destijds was het een bescheiden bedrijfje met een hart voor webdesign, voornamelijk gericht op de bedrijven in de omgeving van Eindhoven. Het allereerste project was een website die gebouwd werd met als enige doel de klant tevreden te stellen. Het was het begin van een prachtige reis die ons bracht waar we nu zijn.

Sindsdien heeft Webglorie honderden projecten voltooid, voor zowel nieuwe klanten als terugkerende klanten die geloven in onze diensten. Wij hebben websites gemaakt in uiteenlopende sectoren, van bloemisten tot tech-startups en van banketbakkers tot online kledingwinkels.

In 2020 groeide Webglorie zo sterk dat het tijd was om ons team uit te breiden en een scheiding te maken tussen webdesigners en webdevelopers. Het doel was om alle medewerkers te laten doen waar hun passie ligt en om zo magische projecten te realiseren. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een team van experts die op elk gebied van webdesign en -ontwikkeling kunnen bijdragen.

Bij Webglorie streven wij ernaar om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Wij worden gemotiveerd door het geluk en de tevredenheid van onze klanten en daarom zetten wij ons altijd in om niets aan het toeval over te laten bij het bouwen van professionele websites.

In 2020 is Webglorie dusdanig gegroeit dat het team uitgebereid moest worden en er een scheiding gemaakt moest worden tussen webdesigners en webdevelopers. Door deze scheiding doen alle medewerkers precies waar hun passie ligt en worden een magische projecten afgerond.

Zolang wij een lach op de klant zijn gezicht kunnen krijgen blijven wij gemotiveerd om alles te geven en niks aan toeval over te laten bij het bouwen van een professionele website.

1
Tevreden klanten
1+
Succesvolle projecten
1+
Jaar ervaring
0%
Klanttevredenheid
WhatsApp Chat
Support
Hallo! Welkom bij Webglorie! Kunnen we je helpen?
10:51
Begin met chatten