Uw online succes begint bij Webglorie

Onze werkwijze

Home » Onze werkwijze

Hoe wij te werk gaan

Bij Webglorie streven we ernaar om elke klant de best mogelijke ervaring te bieden bij het ontwerpen en ontwikkelen van hun website. Om dit te bereiken, hebben we een gestructureerde aanpak ontwikkeld die ons in staat stelt om onze klanten te begrijpen, hun behoeften te identificeren en oplossingen te ontwerpen die precies passen bij hun unieke situatie.

01. Creatieve aanpak

Bij Webglorie geloven we in het belang van een grondige voorbereiding voordat we aan het ontwerp beginnen. We verdiepen ons in het probleem via onderzoek en andere middelen om zo goed mogelijk verbinding te maken met het project of de klant.

02. Ontwerpstrategie

Wij ontwikkelen een aantal ontwerprichtingen, creëren we prototypes en krijgen we echt een gevoel voor het product voordat we overgaan tot ontwikkeling.

03. Productie

Onze webdesigners werken we samen met de webdevelopers om het definitieve project te implementeren. Dit betekent dat we door middel van kwaliteitsborging en testen ervoor zorgen dat we de best mogelijke oplossing hebben.

04. Implementatie

Als laatste vinden we het belangrijk om vooraf zoveel mogelijk te leren over het project en de klant. Dit betekent dat we ons verdiepen in het probleem via onderzoek en andere middelen om zo goed mogelijk verbinding te maken met het project of de klant, voordat we aan het ontwerp beginnen.

Onze aanpak begint altijd met een grondige analyse van de behoeften en doelen van de klant. Vervolgens werken we een concept uit en maken we een ontwerp op maat. Pas als dit ontwerp volledig aan de wensen van de klant voldoet, gaan we over tot ontwikkeling en implementatie van de website.

Onze specialiteit ligt in het ontwerpen van websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel. We zorgen ervoor dat de website aansluit bij de doelgroep en dat deze gemakkelijk te navigeren is. Ook houden we rekening met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign.

We zorgen ervoor dat de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden en metadata. Ook zorgen we voor een goede interne linkstructuur en zorgen we dat de website snel laadt. Daarnaast kunnen we ook een uitgebreide SEO-analyse uitvoeren en advies geven over hoe de website nog beter vindbaar kan worden gemaakt.

Feedback van klanten is voor ons erg belangrijk. We nemen de feedback serieus en passen het ontwerp aan totdat de klant tevreden is. We houden daarbij altijd het doel en de doelgroep van de website in gedachten en proberen de feedback daarop af te stemmen.

We bouwen verschillende soorten websites, van eenvoudige websites voor kleine bedrijven tot complexe websites met uitgebreide functionaliteiten. Ook bouwen we webshops met een gebruiksvriendelijke interface en integratie van betaalsystemen.

De oplevertijd van een website is afhankelijk van de complexiteit en grootte van het project. Gemiddeld duurt het bouwen van een website tussen de 4 en 8 weken. We streven er altijd naar om het project zo snel mogelijk af te ronden, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit.

Wij bieden ook hostingdiensten aan voor onze klanten. We zorgen ervoor dat de website of webshop veilig en snel draait op onze servers.

Vragen?

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
WhatsApp Chat
Support
Hallo! Welkom bij Webglorie! Kunnen we je helpen?
10:51
Begin met chatten