WordPress website laten maken

Een website maken: een taak die niet voor iedereen is weggelegd. Toch moet iedereen er aan moeten geloven, want een website is vandaag de dag meer dan alleen een visitekaartje. Uw website is een online verkoopkanaal die uw bedrijf naar de volgende stap brengt.

Heeft uw website vernieuwing nodig of bent u net een nieuw bedrijf begonnen? Wij van Best Websites staan voor u klaar. Wij luisteren zorgvuldig naar de eisen die u stelt, zodat we uw inhoudsbehoeften volledig kunnen begrijpen, rekening houdend met uw functionele vereisten. Op deze manier krijgt u een website en een ontwerp dat hand in hand samenwerkt en u een uitstekende mate van flexibiliteit en controle biedt.

WordPress webdesign

Heeft uw website vernieuwing nodig of bent u net een nieuw bedrijf begonnen? Wij van Webglorie staan voor u klaar. Wij luisteren zorgvuldig naar de eisen die u stelt, zodat we uw inhoudsbehoeften volledig kunnen begrijpen, rekening houdend met uw functionele vereisten. Op deze manier krijgt u een website en een ontwerp dat hand in hand samenwerkt en u een uitstekende mate van flexibiliteit en controle biedt.

De meeste websites die we aanbieden, maken gebruik van het populaire WordPress content management systeem. WordPress is fantastisch omdat het ongelooflijk flexibel is als het gaat om het bieden van uitstekende functionaliteit. Er zijn zoveel goed ondersteunde gratis en betaalde plug-ins beschikbaar, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het betekent ook dat we de moeilijkheden van op maat gemaakte softwareontwikkeling kunnen vermijden.

Hieronder staan de redenen waarom u een WordPress website bij ons moet laten bouw.

Wij zorgen dat uw WordPress website:

  • goed vindbaar in Google is
  • mobiel vriendelijk is
  • op jouw doelgroep gericht is
  • voor alle apparaten geschikt is

Daarnaast heeft u bij Webglorie een vast contactpersoon die gespecialiseerd is in webdevelopment en -design, en krijgt u een dagelijkse update over de voortgang!

Voorbeeld van gemaakte websites in Son en Breugel. Deze zijn op beeldschermen van verschillende resoluties te bekijken.

Klaar voor een nieuwe WordPress website?

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van websites heeft ons team alle kennis die nodig is om uw website tot een succes te brengen. Van het ontwerpen van een logo tot het volledig maken en vullen van webshops, wij kunnen het en zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent met uw website.

Onze cases

Ontelbaar veel opties

Door de brede kennis en diensten van Best Websites zijn er vele aspecten waar wij rekening mee kunnen houden voor jou. Het eerste waar wij rekening mee houden, is natuurlijk het bezoekersaantal: je wilt dat veel mensen op jouw website terecht komen. Hoe doen we dit? Door potentiële bezoekers te bereiken via zoekmachines als Google. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachine jouw website kan lezen. Door vervolgens gebruik te maken van SEO, kun je optimaal scoren in zoekmachines en gratis bezoekers trekken naar jouw website. Daarnaast houden we, voor een optimaal gebruikersgemak, altijd rekening met de structuur van de website.

Een professionele website in jouw huisstijl

Best Websites kan naast een duidelijke website ook zorgen voor een professioneel ontwerp in jouw eigen huisstijl. Heb je nog geen huisstijl of logo? Dat is geen probleem; Best Websites heeft ervaren designers in huis. Ook als je een webshop hebt of wilt beginnen, zijn wij je graag van dienst. Alle websites bij Best Websites zijn voorzien van een Content Management Systeem (CMS) waarbij je gemakkelijk zelf jouw website (of webshop) kunt beheren.

Ook is het belangrijk dat je gebruik maakt van professionele afbeeldingen op jouw website. Maak geen gebruik van standaard afbeeldingen zoals stockfoto’s, maar laat de afbeeldingen door een professionele fotograaf maken. Deze foto zijn uniek en dragen bij aan de authenticiteit en geloofwaardigheid van jouw website.

Veiligheid van jouw website

Vanaf 2017 is de wetgeving over de veiligheid van websites aangescherpt. Het is nu verplicht om een SSL certificaat in jouw website te hebben om misbruik, fraude en datalekken te voorkomen. Alle websites die Best Websites vanaf nu bouwt zijn voorzien van een SSL certificaat. Is jouw website voor 2017 gemaakt? Dan is het belangrijk dat uw website ook voorzien is van een SSL certificaat, zodat de website aan de veiligheidseisen voldoet die zijn vastgelegd in de Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens). Heeft u nog geen SSL certificaat? Wacht dan niet langer! Best Websites helpt je graag met een SSL certificaat in te bouwen in jouw website of webshop.

Kwalitatieve foto’s in jouw website

Vaak wordt geen aandacht besteed aan foto’s in de website, maar een mens is hoofdzakelijk visueel ingesteld en dus zijn foto’s van wat je te bieden hebt of wat voor soort bedrijf je bent van groot belang. Belangrijk zijn dan als er foto’s inkomen, dat deze door jouzelf of anderen gemaakt zijn, unieke en kwalitatieve foto’s. Ook daarin kunnen wij helpen.

Wil je meer weten of een website laten maken?

Op zoek naar een professionele website? Best Websites kan je daar bij helpen, welke producten of diensten je ook aanbiedt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag om online succes te behalen. Naast het het bouwen van jouw website, kunnen wij ook de online marketing voor je uit handen nemen. Je kunt contact met ons opnemen via 06 – 15 37 70 41 of stuur een e-mail naar info@best-websites.nl. Benieuwd naar ons werk? Klik hier voor een aantal recente projecten.

WhatsApp Chat
Support
Hallo! Welkom bij Webglorie! Kunnen we je helpen?
10:51
Begin met chatten